003

Het weekend voorbij...

Zondag was een overschatting van mezelf. Teleurstelling ook. Zaterdag liep totaal tegen mijn verwachtingen in heel erg goed. Ik was ontspannen, liet het me gebeuren, de angst was van me af gegleden. Zondag daarentegen ging het fout.
Ik had het zelf voorgesteld (de idioot!), al een paar weken geleden en toen kwam het er niet van. Nu was het dan eindelijk zover en lag ik op mijn rug op de eettafel, vast in een hele stevige bondage, kon geen kant op. Borsten strak opgebonden, benen goed wijd. Totaal beschikbaar voor mijn Meester.

Playpiercing.
Al eerder hebben we daar wat mee ge-experimenteerd. Mijn billen en tot twee keer toe mijn borsten waren toen het doelwit. Dit keer zou hij mijn schaamlippen te grazen nemen. Maar al voordat er daadwerkelijk iets stond te gebeuren, lag ik te trillen als een rietje. Kon mijn benen niet stil houden en voelde hoe ik langzaam over mijn hele lichaam begon te zweten. Gespannen. Ik kon het niet, wilde het niet, zag het totaal niet meer zitten.
Los gemaakt en gepraat. 'Ik denk dat je jezelf overschat hebt' zei Frodo. En ik voelde me op dat moment teleurgesteld, vooral in mezelf. Verdrietig omdat de avond in het water viel. Voor mijn gevoel dan... Het is logisch dat dit soort dingen ook gebeuren, het hoort er gewoon bij. Maar ik duik de SM in met heel mijn hebben en houden, met al mijn gevoel en emoties. En dan kan ik er erg slecht tegen als de avond anders loopt dan je verwacht, in negatieve zin dan...

Maandag was een mooie afsluiter. De finalefoto's van het weekend. Met outfitje aan en blinddoek om in diverse posities.
Staand, handen in mijn nek, benen gespreid en klik.
Daarna maakt hij een aantal foto's met zwepen op de grond voor me neergelegd. Telkens de zweep waarmee hij me vervolgens gaat slaan. Door mijn blinddoek zie ik hier zelf dus niets van, voel ze alleen op me neerkomen.

Na de diverse zwepen en plakken moet ik mijn prikbh aan en hangt hij een klem met gewicht aan iedere tepel. Dit is erg pijnlijk omdat mijn tepels naar buiten getrokken worden door de klemmen en daardoor mijn borsten extra gevoelig worden door de pikkers aan de binnenkant van de bh.
Als hij daarna ook nog klemmen op mijn schaamlippen zet met gewichten eraan, heb ik moeite om knap stil te blijven staan. Als ik stil blijf staan, heb ik het minste last van die klemmen op mijn kutje en mijn borsten. Maar ik begin geil te worden en daardoor dus ook erg onrustig. Van stil staan is dus absoluut geen sprake... Omdat ik niet stil blijf staan, krijg ik ook nog een paar tikken met mijn favoriete zweep, tranen beginnen te prikken in mijn ogen.

Na weer een paar foto's, waarvan ik sommige dus niet opmerk, mag ik ook nog een buttplug inbrengen. Die buttplug vind ik geweldig, ik voel me er erg onderdanig bij, klein. We gebruiken hem helaas niet vaak.
Met die buttplug in moet ik op handen en knieen zitten voor de volgende foto en dat is een straf. De klemmen hangen aan alle kanten zwaar naar beneden en doen pijn. Overbodig om te zeggen dat mijn kutje inmiddels behoorlijk nat is.
Als afsluiter wil Frodo een paar foto's van mij met bitje in. In vol ornaat mag ik weer opstaan (auwauwauw) en de houding aannemen. Bitje in en foto's maken. Voor hem zijn dit de topfoto's, voor mij de ergste van het hele weekend.

Ondanks de misser van zaterdagavond heb ik toch een beloning verdiend en fist hij me tot ik sterretjes zie. Met een trileitje zit ik zo aan mijn orgasme en lig daarna puffend op de bank. Tijd om na te praten...

cass ©