004

Een spelletje

Grrrrrr, mopper, mopper!!! Vrijdagochtend zitten we even lekker te kletsen op icq en Frodo begint opeens over de suggesties die hij gekregen heeft. Reacties op zijn Daily News. En bedankt allemaal! :-(

Hij vond toch wel dat ik hem maar eens mijn excuses moest aanbieden voor de afgelopen avonden. Dat ik maar eens haarfijn moest uitleggen waarom ik straf had verdiend en meteen een aantal suggesties moest geven voor de straf die ik dan zou krijgen. Ik weet niet wie hem op dit idee heeft geholpen, maar blij was ik er niet mee. Ik had toch al een drukke dag en nu moest ik 's middags opeens ook een mailtje klaar hebben met excuus, uitleg en straffen.

's Avonds moest ik opnieuw weg, maar deze keer kreeg ik op mijn hart gedrukt dat ik niet in mijn hoofd moest halen om na 10en pas thuis te komen! Dan zou het een errug zware avond voor me worden. Kwart voor 10 was ik er, netjes op tijd en nog even tijd om te kletsen (mijn waffel staat dan niet stil namelijk).
Mijn suggesties waren accoord had hij 's middags al doorgegeven, alleen zou hij er zelf nog 'iets' aan toe voegen. Een spelletje.

Enfin, spulletjes naar beneden en alles klaarleggen op de eettafel. Ondertussen ruimte maken in de woonkamer, tafel opzij, computer klaarzetten en ik mijn outfitje aan. Netjes klaarstaan en dan maar wachten op wat er komen gaat.

Ik ben de inzet van het spelletje. Spelletjes patience op de computer en iedere keer als hij verliest, krijg ik een minuut lang op mijn lazer met de zweep. Als hij wint krijg ik een minuut lang een vib. Ik weet niet of iemand weet hoe vaak een computer wint bij patience en hoe vaak je zelf wint? Nou, errug kleine kans dat je zelf regelmatig wint hoor!

Ik mag van te voren een zweep uitkiezen en ook een vib. Eierwekker staat op scherp, speciaal aangeschaft voor dit geintje.
En dan spelen, leuk, maar ik kan dus niet meekijken. Blinddoek om, uiteraard! Maar wie zegt mij dat het eerlijk gaat? Dat is 1, daarnaast, de kans om te winnen is niet bepaald groot (grrr), dat is 2 en ten 3e, Frodo deed volgens mij ook niet bepaald zijn best om te winnen. (Mopperrr)
(En met deze opmerking staat mij geheid weeeer iets te wachten, snik)

Voordat we (hij!) beginnen met spelen, mag ik eerst even ervaren hoe lang een minuut duurt. En nee, dat is dus niet kort! Met een strokenzweep zet hij mijn rug in de fik en ook mijn voorkantje mag nog even meegenieten.
Als het spel eenmaal draait, blijkt hij inderdaad niet vaak te winnen. Eerste spelletje is vrij snel achter de rug en ik mag een minuut genieten van de zweep die ik uitgekozen had, mijn favorietje van dit moment. Als hij daarna opnieuw verliest, verrast hij me met een plak. Dat komt naar aan als je een blinddoek om hebt en een andere zweep verwacht. Ik probeer dan ook weg te draaien, maar krijg te horen dat ik stil moet blijven staan.

Bij de 3e verliesbeurt krijg ik een lading kaarsvet over me heen. Borsten (opgebonden en met klemmen) flink onder gedruppeld, buik, rug, billen. Dit is erg heftig, een minuut is niet lang, maar aan de andere kant duurt het een eeuwigheid. Ik kan geen kant op, armen omhoog, spreidstang tussen mijn benen en een opblaasdildo diep in mijn kutje. Leuk is anders (nou ja...)

Na het 4e spelletje wordt het voor mij wel erg veel. Opnieuw de strokenzweep over mijn borsten, buik, billen, overal voor mijn gevoel. Maar door het kaarsvet is de boel wel erg gevoelig geworden en kan ik maar weinig hebben. Wat ben ik blij als de minuut voorbij is, de tranen prikken in mijn ogen, maar ik wil me niet laten kennen.

Na het 5e spelletje opnieuw verlies. Ik baal. Wanneer kom ik nou aan de beurt? Opnieuw mijn favorietje op mijn borsten, tepels, buik en mijn hele rug weer in de fik. Ik verbijt mijn tranen en wil niet toegeven dat het me te veel begint te worden op dit moment. Toegeven dat het klaar is, wil ik niet. Als Fro na de minuut zijn armen even troostend om me heen slaat, kan ik me niet beheersen en druppelen de tranen onder mijn blinddoek vandaan. Klaar.

Ik kan niet meer, ben stuk. Heb het even helemaal gehad. Als hij me vraagt of ik nu wil winnen, hoeft ook dat even niet meer. Laat me maar gewoon even met rust.

Hij maakt me los, armen, benen, spreidstang, de hele zooi even weg en gewoon even rustig staan. Ik zweef, maar ben er ook, hang een beetje tussen space en aarde.

Daarna is het napraten en tijd voor mij. Mag ik toch nog winnen...

cass ©

* oh ja... foto's? zijn wel gemaakt geloof ik, maar ik kan het me opnieuw niet herinneren...