037

Hard!

Hij wil vanavond een harde sessie. Ik ook. Soms ben ik er voor in, er aan toe... Zo ook vanavond. Ik verheug me op de avond en kijk er met spanning naar uit... 's Middags bereid ik me voor zoals het hoort. Als de kids in bed liggen voor een middagdutje, duik ik onder de douche en scheer mijn oksels en kutje zo glad als het maar kan. Dat wil hij graag, lekker gevoelig, zodat ik alles dubbel en dwars voel...
Als hij 's avonds thuis komt van zijn werk, heb ik de kriebels al in mijn buik en hij merkt het aan me. Gemeen knijpt hij even in mijn tepels terwijl ik eten sta te koken. Ik kan niet wachten tot het donker is en tijd voor 'ons' speelkwartier!

-/-

Allereerst slaat hij me met zijn zwepen flink op temperatuur en heb ik moeite om stil te blijven staan. Ik sta niet vast tegen de deur of zo en kan dus ook zo weglopen. Niet dat ik dat doe, maar als het me teveel word, zet ik makkelijker een stapje opzij... En dat doe ik dus ook een paar keer, helemaal als hij me vol op mijn rug raakt en ik de uiteinden dan de karwats in mijn zij voel krullen... Hij gaat door tot ik de tranen in mijn ogen heb staan en dan geeft hij me even rust om bij te komen.

Intussen loopt hij rond de eettafel en hoor ik van alles, maar zie niets. Lastig zo'n blinddoek... Als ik op een gegeven moment mijn armen wil laten zakken, staat hij opeens naast me en zegt bars dat ik in de houding moet blijven staan. Ik schrik en verwacht weer op mijn lazer te krijgen, maar voel dan touw langs mijn rug glijden.
Hij wikkelt dik sisaltouw onder mijn oksels en boven mijn borsten om mijn lichaam. Goed strak zet hij het touw vast op mijn rug. Dan wikkelt hij het volgende stuk touw om me heen onder mijn borsten en zet dit ook goed strak vast op mijn rug. Met het volgende stuk touw trekt hij de touwen boven en onder mijn borsten naar elkaar toe. Aan weerszijden van mijn borsten en ertussen trekt hij het goed strak aan en dan heb ik opeens een bh van touw aan. Heel erg strak, dus echt leuk kan ik het niet vinden.

Ik heb moeite met adem halen en mijn armen naar beneden is ook al niet fijn. Als ik dit laat horen, weet hij wel een goede oplossing en twee tellen later sta ik midden in de kamer onder de haak in het plafond. Hij heeft daar de ketting neergehangen en zet mijn polsen ver boven mijn hoofd vast aan die ketting.
Dan voel ik hoe hij de opblaasdildo mijn natte kutje in duwt en hem daarna nog een flink stuk opblaast. Hij pompt hem net zo ver op tot ik reageer en het voor hem duidelijk is dat het even genoeg is.
Vervolgens trekt hij het touw, wat tussen mijn borsten de boel samentrekt, naar beneden en tussen mijn benen door weer naar achter. Een wikkel om de dildo om die goed op zijn plek te houden en vervolgens strak getrokken op mijn rug weer vast. Nu weet ik helemaal niet meer waar ik het zoeken moet en sta met knikkende knieën te zweven. Daarna plaats hij, om het nog leuker te maken, ook nog het trileitje tussen het touw ergens bij mijn klitje in de buurt. Heel zachtjes zet hij hem aan.

Dan moet ik ook nog mijn benen helemaal dicht tegen elkaar zetten en wikkelt hij sisaltouw om mijn knieën en enkels. Gevolg van dit geintje is, dat die dildo zichzelf naar binnenduwt doordat mijn dijen helemaal tegen elkaar sluiten. Hij blaast de dildo nog een stukje op en zet het eitje iets harder. Ik sta direct te draaien om er meer van te voelen en dat was nou net zijn bedoeling merk ik even later. Hij slaat me gemeen met een karwats op mijn rug en billen en zegt me stil te staan. Daarna neemt hij ook mijn buik, borsten en benen mee. Ik doe uiteraard mijn best op stil te staan, maar dat wil voor geen meter lukken. Als ik maar blijf draaien, zet hij het trileitje nog een tikje harder en ik beweeg kreunend mijn heupen om meer te krijgen. Frodo duwt het eitje nog eens goed tussen mijn benen en ik merk dat ik steeds meer aan de ketting hang in plaats van op mijn benen te staan.

Opeens voel ik hitte bij mijn gezicht en voor ik besef wat het is, voel ik hete druppels op mijn borsten. Door de bh van touw zijn ze gespannen en gevoelig en ik reageer dan ook heftig op de eerste hete spatten vet. Ik kreun en piep en dan merk ik dat hij van me wegloopt. Gespannen luister ik, maar kan niets plaatsen. En dan voel ik opnieuw druppels op mijn billen en onderrug. Een kreet ontglipt me en ik probeer weg te draaien van de hitte op mijn rug. Als hij daarna opnieuw met kaarsvet druppelt en geen genade kent, bijt ik mijn tanden op elkaar en aan mijn gegrom hoort hij gelukkig dat ik behoorlijk tegen mijn grenzen aan zit.
Hij verplaats de kaarsen weer naar voren en druppelt opnieuw op mijn borsten en tepels. Rust gunt hij me niet en druppelt net zo lang tot ik ook hier niet meer kan en zachtjes mijn hoofd schud. Ik verbijt me en hoop dat hij het merkt. Als ie nu niet stopt ben ik in tranen! Gelukkig zet hij de kaarsen weg en komt even tegen me aan staan. Hij slaat zijn armen om me heen en ik zoek even steun tegen zijn schouder. Mijn tranen zitten op het randje en hij weet het... ik voel een hand over mijn haren strijken en ik voel de troost die ik nu even hard nodig heb.

Even later, na de break, mag ik hem op gepaste wijze bedanken en neemt hij me daarna nog even flink onder handen op de bank. Zijn vuist neemt de plaats in van de opblaasdildo en ik mag zelf het eitje ter hand nemen. Opnieuw kent hij geen genade en hij is pas tevreden als ik 3 keer ben klaargekomen. (Wat niet nix is, als je weet dat ik geen makkelijke ben...)
Met sterretjes voor mijn ogen zit ik een uurtje later te zweven... subspace!

cass