038

Speeltje aan een ketting?

Ik moest nog even boven zijn, wat was opruimen, andere kleren aan ('s avonds schiet ik vaak een jurk aan in plaats van de makkelijke spijkerbroek van overdag) en nog even rommelen, dus als ik een half uurtje later beneden kom, weet ik even niet wat ik zie. Alle kaarsen aan, olielamp opnieuw aan de kant en aan de haak hangt de bekende ketting te wachten op wat er volgt. De koffers met speelgoed staan al klaar op de eettafel en ook de hengeltas is al uitgepakt. Ik kijk hem vragend aan en hij grijnst vals. Eerst ff lekker zitten en wat kletsen en drinken zoals afgesproken, maar erg concentreren kan ik me niet...

Dan maar mijn outfitje aan en als ik mijn jurk uittrek en mijn outfitje aan heb, wil ik opstaan en naar hem toelopen. Maar hij staat al naast me, mét buttplug, een ding waar ik heel geil van word, maar ook een hekel aan heb. Ik word er al snel heel emotioneel van en als ik hem moet inbrengen terwijl hij staat te kijken, schiet ik dus ook snel vol. Gelukkig duurt het hem te lang en loopt naar de eettafel om een en ander uit te zoeken en klaar te leggen. Ik heb tijd nodig voor dat rotding, het wil niet erg lukken vanavond. Maar eindelijk zit ie goed en wil hij me onder de ketting hebben.

Ik schrik van de koude ketting, ik had het al koud en dit voelt gewoon ijzig aan. Ik kan goed merken dat het weer omgeslagen is en dat het koud is buiten, ook de spullen uit de garage voelen dus koud aan. Ik huiver. Hij maakt mijn polsboeien boven mijn hoofd vast aan de ketting en trekt vervolgens de ketting langs mijn rug, tussen mijn benen door naar voren. Goed strak met de ketting tegen de buttplug en tussen mijn schaamlippen getrokken, maakt hij hem aan de voorkant weer vast aan de ketting die aan mijn halsband zit. Blij wordt ik hier niet van, voel de velletjes van mijn kutje tussen de schakels en ik moet vooral stil blijven staan. Het restant van de ketting hangt nu nog naar voren en daar maakt hij de ketting aan vast die tussen mijn enkelboeien zit. Ik kan me nu dus op geen enkele manier meer bewegen. Om het allemaal compleet te maken zet hij een stel gemene klemmen op mijn tepels met een kettinkje ertussen en ook dat kettinkje zet hij vast aan de basisketting.

Dan voel ik hoe hij het trileitje (wat een uitvinding toch, zo'n ding!) tussen de ketting tegen mijn kutje duwt en aanzet. Ik had het nog niet in de gaten, maar door al die strakke kettingen ben ik nu net zo'n megavibrator! Het trillen van het eitje gaat door merg en been en doordat de trilling ook via de ketting naar mijn tepels en de klemmen toegaat, sta ik al snel te draaien van geilheid. Om maar niet te spreken van de trillingen die via de buttplug mijn binnenkantje stimuleren!

Frodo slaat me volledig onverwachts met een strokenkarwats op mijn rug en billen en een kreet ontsnapt aan mijn lippen. Ik ben over het algemeen een stille en voel hoe mijn wangen rood worden als ik me laat horen. Hij slaat er flink op los en geeft me er flink van langs. Als mijn rug rood genoeg is naar wens, geeft hij ook mijn voorkantje flink op haar lazer. Mijn borsten, buik en kutje krijgen het flink te verduren en als snel kan ik maar moeilijk stil blijven staan.
Hij tergt me met het trileitje en zet hem af en toe uit, zachtjes of opeens heel hard. Maar mijn emoties zitten hoog die avond en erg veel kan ik niet hebben. Dat merkt hij snel genoeg, wanneer hij me met andere zwepen begint te slaan. De gewone rubber strokenkarwats gaat prima, maar zodra hij een gemeen zweepje laat zwiepen begin ik ook te piepen. Vooral zijn favoriete telescoopzweepje komt erg gemeen aan en al snel heeft hij me aan mijn grenzen en sta ik te janken in zijn armen.

Al snel is het voorbij, ben ik los en sta ik te zuchten tegen zijn borst. We wisten allebei dat dit zou gebeuren, we hadden een kloteweekend achter de rug. Na een korte pauze en even wat drinken op de bank, begin ik al snel weer onrustig te worden. Die buttplug begint me te irriteren en ik wil er eigenlijk vanaf. Maar eerst nog even de finale...
Ik moet gaan liggen en hij duwt de opblaasdildo in mijn drijfnatte kutje. Met zijn andere hand houdt hij de plug tegen en pompt de dildo enorm op. Ik piep dat het zo wel genoeg is en hij geeft nog stiekem 1 pompje extra. Daarna duwt hij het trileitje tegen mijn klitje en het duurt maar kort, ik was al ver heen en kom vervolgens razendsnel klaar.
Grijnzend zit hij me even later aan te kijken en ik zak weg in subspace... Zwevend besef ik me dat ik ook hier op de bank zo in slaap kan vallen...

cass