039

Een harnasje

Ik zit net lekker achter de computer te kletsen met Black Desire, als Frodo plotseling naast me staat. "Kom jij eens even mee", zegt ie tegen me en ik kijk verbaasd naar hem op. Hij klinkt streng en vertwijfelt bedenk ik me wat er aan de hand is, of ik iets fout gedaan heb. Ik wil de computer uitzetten, afscheid nemen van Black Desire, maar hij zegt dat het allemaal niet nodig is, dat ik zo weer verder kan gaan met klooien.
Als ik dan achter hem aan loop, zie ik al snel dat hij zijn koffers heel stilletjes heeft klaargelegd op de eettafel. Koffers open en alles ligt klaar, ik vraag me af wat hij van plan is...

Eerst moet ik mijn outfitje aantrekken. Enkelboeien, polsboeien en uiteraard ook mijn halsband met kettingen ertussen. Intussen word mij duidelijk dat hij een heel ander spelletje in gedachten heeft. Armen omhoog en netjes in de houding. Hij wikkelt touwen om mijn borst, boven en onder en bindt dan ook mijn borsten strak op met dun sisaltouw. Hij gebruikt al het touw wat hij voor handen heeft en bewaart het gemene grove sisaltouw voor de hufterige plaatsen. Als ik helemaal ben ingesnoerd, heb ik een korset van touw om mijn borstkas. Daarna wikkelt hij touw om mijn middel en maakt er een slip van. Twee stukken touw tussen mijn benen door aan de buitenzijden van mijn schaamlippen. Er ontsnapt me een kleine zucht van verlichting, omdat hij het touw niet tussen mijn schaamlippen door trekt. Want dat sisaltouw is erg gemeen en erg ruw. Maar hij is nog niet klaar met me en dan haalt hij nog een stuk touw tussen mijn benen door. Ik voel de touwen strak tussen mijn billen trekken en het is maar goed dat hij niet even controleert, want mijn kutje begint behoorlijk nat te worden. En dan opeens besef ik waar hij mee bezig is! Hij legt heel nauwkeurig 2 knopen in het laatste stuk sisaltouw en trekt mijn schaamlippen wijd. Ruw duwt hij de knopen ertussen en duwt er even stevig op. Ik houdt mijn adem in van schrik en voel door de stimulerende werking al het bloed naar mijn kutje stromen. Die rotknopen zitten precies bij mijn klit. Ik krijg het bloedheet!

Hij is klaar met me en ik mag weer 'lekker' achter de computer gaan zitten en verder waar ik gebleven was. Het is kwart voor 9 en Black Desire vraagt me direct wat ik hier doe? Of ik niet ergens anders aanwezig hoor te zijn ;-) Dus ik vertel haar luid mopperend wat er aan de hand is, wat hij me heeft geflikt, dat ik hier helemaal ingesnoerd achter de pc zit. Ze brult van het lachen, ik verbeeld me even dat ik haar werkelijk hoor lachen, zoveel pret heeft ze! Ik zit ondertussen mijn verontwaardiging te ventileren, maar ze wrijft me ook nog eens in dat wij 'als subjes onder elkaar' toch wel beter weten en dat ze dondersgoed weet dat ik geil zit te wezen. En ik zit verwoed te rammen op het toetsenbord om live verslag uit te brengen.

Ik ben zo druk in de weer, dat ik niet in de gaten heb als Frodo een kwartiertje later alweer naast me staat. Hij staat me met een valse grijns aan te kijken en ziet tot zijn genoegen dat ik rode wangen heb en dat ik me niet echt op mijn gemak voel. Hij gaat het nog een stukje erger maken, zie ik aan de vibrator in zijn hand.
Ik moet op staan en hij trekt even gemeen aan het touw dat tussen mijn schaamlippen zit. Een kreun ontsnapt me en hij vraagt cynisch of ik me nog een beetje vermaak achter de computer. Meteen schiet ik in de aanval en begin te foeteren met als gevolg dat hij dreigt met het bitje, mooi niet!
Hij stopt het trileitje stevig tussen mijn kutje en het touw en het kastje met het wieltje voor de snelheid, steekt hij ter hoogte van mijn ribben tussen het touw. Op middelmatig tempo zet hij hem aan, net niet snel genoeg om echt lekker te zijn en net niet zachtjes genoeg om te kunnen negeren. Dus uiterst gefrustreerd moet ik weer verder achter de computer, tot grote hilariteit van Black Desire aan de andere kant.

Opnieuw een kwartier later verrast hij me voor de laatste maal en staat onverwachts achter me. Ik leun achterover in mijn stoel en kijk hem aan. Opnieuw besef ik me dat hij nog lang niet klaar met me is. Hij laat me de knijpers zien die hij in zijn handen heeft en meteen daarna zet hij de knijpers nauwkeurig vast op mijn borsten en tepels. Op iedere borst 8 knijpers en ik protesteer uiteraard luidruchtig, het doet enorm veel pijn omdat mijn borsten ook nog steeds opgebonden zitten. Ze zijn toch al zo gevoelig inmiddels, dit maakt het nog een stukje heftiger.
Hij geniet. Ik zie het aan zijn gezicht en manier van doen en hij gniffelt als hij mijn reacties hoort op het commentaar van Black Desire. Ze is live getuige van een heftige sessie en dat is leuk om een keer mee te maken.

Surfen op internet of doelgericht bezig zijn achter de computer lukt me allang niet meer en behalve een conversatie met Black Desire (waarbij ik niet op zit te letten!) zit ik alleen maar doelloos wat te klikken.
Muziek. Frodo heeft mijn favoriete muziek aangezet. Mijn muziek voor bij sessies, waar ik heerlijk op kan zweven en wegdrijven. Ook nu zit ik dus meteen te zweven, ik was toch al behoorlijk ver heen door de geintjes van Frodo het afgelopen uur.
Ik sta op en loop naar hem toe, wetende dat hij geen geduld heeft om lang te moeten wachten. En ik ga netjes in de houding staan, voor zover dat lukt met die strakke bondage om mijn lichaam.

Hij voelt tussen mijn benen en constateert dat de touwen drijfnat zijn. Grijnzend vraagt hij of ik daar toestemming voor had gekregen en boos snauw ik hem toe dat ik het ook niet helpen kan! Voel me inmiddels behoorlijk gefrustreerd en wanhopig, dus ik kan niet erg veel meer hebben. Hij maakt de touwen rond mijn middel en tussen mijn benen los en ik zucht van opluchting als die ruwe touwen eindelijk bij mijn schaamlippen weg zijn. Maar voordat ik van verlichting even kan wrijven, heeft hij mijn polsen vast gepakt en op mijn rug gedraaid. Stalen handboeien sluiten zich om mijn polsen en klikken vast op mijn rug. Daarna doet hij het bitje in, omdat ik een veel te grote mond had vanavond en hij daar niet van gediend is.

Maar ik heb ook mijn best gedaan, ik heb me kranig gehouden tijdens de marteling en daarvoor beloond hij me. Hij pakt het trileitje, stopt er nieuwe batterijen in en duwt hem daarna, op volle kracht trillend, tussen mijn schaamlippen. Het gebeurt zo snel en onverwachts dat ik bijna door mijn knieën ga en op de grond stort. Gelukkig heeft hij zijn vrije arm om me heen geslagen en voor ik het weet raast er een heftig orgasme door mijn lijf. Hijgend en zwetend laat ik me tegen hem aan zakken en op het randje van tranen maakt hij het bitje, de handboeien en de rest van het touw om mijn lichaam los. Ik zucht van opluchting en piep bij het loskomen van de touwen. Ondanks de eenvoud was het dit keer wel een hele heftige!

cass