040

Inspiratie

's Middags hadden we visite. MeesterMarvy en lady-sasja hebben we via internet leren kennen en ik had al een poosje erg leuk en intensief contact met lady-sasja. Daarom leek het ons wel leuk om elkaar een keertje te ontmoeten. Ze kwamen begin van de middag en zijn 's avonds lekker blijven eten. Lady-sasja had mij de videoband van Histoire d'O beloofd, die had ze namelijk thuis liggen. En nu had ze hem mee. Wij hadden uiteraard ook het nodige kijk en leesmateriaal voor hen om weer mee naar huis te nemen. Zo heeft Frodo inmiddels een behoorlijke collectie grove SM-strips van onder andere Pichard. Dus de volgende keer gaan we die weer bij hen terug halen.
Het was ontzettend gezellig en we hebben over veel zitten kletsen, maar toch voornamelijk over SM, het zal niet :-)

Als MeesterMarvy en lady-sasja 's avonds bij ons wegrijden, zitten wij op de bank nog wat na te praten. En daarbij ook de vraag, wel spelen, niet spelen? Ik had lady-sasja al zitten uithoren over de film en ik moet zeggen dat ik daar ook wel zin in had. Dus stelde ik Frodo voor om de film aan te zetten en daar had hij ook wel oren naar.
De film was nog maar net begonnen of hij zet hem op pauze en vraagt me of ik niet iets vergeten ben, waarop ik hem verbouwereerd aankijk. Vergeten? Ik zou het even niet weten... Maar dan grijpt hij me gemeen bij mijn borsten en knijpt vals in mijn tepels. Mijn outfitje! Als de zodemieter moet ik de spullen pakken en mijn spulletjes netjes aantrekken, pas daarna mag ik bij hem , op de grond!, verder naar de film kijken. Gelukkig mag ik nog wel op mijn sub-kussen zitten, anders wordt een erg lange zit.

De film was heftig en geil. Ondanks het feit dat je eigenlijk helemaal niets ziet gebeuren, is de suggestie al voldoende. Normaal heb ik geen geduld om anderhalf uur televisie te kijken, maar dit keer is de tijd omgevlogen. Voor ik het weet is de film afgelopen, gelukkig met een betere en leukere afloop dan het boek. Ik zit met rode wangen Frodo aan te kijken als hij de tv uitzet en ik moet bekennen dat ik behoorlijk geil ben geworden. Om vervolgens op mijn lazer te krijgen van Frodo, ik mocht helemaal niet geil worden! Heb ik geen toestemming voor gekregen en ook niet gevraagd. Dat moet afgerekend worden...

Met mijn blinddoek om, sta ik netjes in de houding midden in de woonkamer als ik opeens een felle striem tegen mijn billen voel. Ik kan een kreet niet onderdrukken en voordat ik kan herstellen van de slag, voel ik de volgende alweer neerkomen op mijn billen. Hij slaat me hard en gemeen met de meest erge karwats die we hebben. Een met dikke leren stroken, stugge stroken, zodat ze heel vals en hard neerkomen op mijn billen en rug. Tranen prikken in mijn ogen, maar ik houd me groot. "Hij zal me er vast niet onder krijgen vanavond", bedenk ik me koppig en knipper verwoed achter de blinddoek en bijt op mijn lippen.
Frodo kent me echter veel te goed en ziet aan mijn houding en aan mijn gezicht dat ik het zwaar heb. Zachtjes slaat hij even zijn armen om me heen en kan ik mijn hoofd tegen zijn schouder laten rusten. Dan vraagt hij of ik stoppen wil. Maar koppig hef ik mijn hoofd naar hem op en schud nee. "Je kan me wat", schiet het door mijn hoofd en hij grinnikt. "Dan wordt het nog zwaarder hoor kleintje", beloofd hij me en ik ga als antwoord netjes in de houding staan.

Hij slaat me hard met de karwats en wisselt af met een andere karwats. Mijn billen moeten inmiddels rood zien en ook mijn buik en borsten voel ik gloeien. Dan neemt hij me mee naar de bank en maakt hij mijn polsenboeien op mijn rug aan elkaar vast. Vervolgens duwt hij me ruw voorover en leun ik met mijn schouders en hoofd op de rugleuning van de bank. Ik voel me hoogst ongemakkelijk en besef opeens wat hij van plan is. Ik voel zijn hand van achter tussen mijn benen en hij voelt even aan mijn kutje. "Je drijft de tent uit, slet!" zegt hij vals en ik voel het bloed naar mijn wangen schieten. Met een paar vingers neukt hij me ruw om daarna zijn pik de plaats van zijn vingers in te laten nemen.
Met een hand houdt hij mijn polsen vast en duwt ze een stukje omhoog. Met zijn andere hand gebruikt hij opnieuw de karwats en slaat me er hard mee. Erg hard! Hij wisselt mijn billen af en af en toe voel ik het stugge leer van de karwats terecht komen op mijn handen. Gelukkig kan ik mijn kreten en kreunen kwijt in de stof van de bank, terwijl hij me hardhandig neukt.

Dan is het opeens voorbij en draait hij me om. Ik kieper bijna van de bank en schiet ondanks de pijn en de tranen in mijn ogen, in de lach. Hij houdt me gelukkig op tijd tegen, want met mijn polsen nog steeds op mijn rug, kan ik helemaal niets.
Ik zit op de bank en hij houdt met een hand mijn hoofd omhoog en mijn mond open. Dan voel ik zijn zaad over mijn gezicht, in mijn mond en op mijn borsten druppelen. Ik huiver en slik braaf alles door. Hemel, wat heb ik hier een grote hekel aan! Gelukkig maakt hij me daarna los en vlieg ik naar de keuken om de boel schoon te wassen. Ik hoor hem lachen in de woonkamer...

Als ik later weer op de bank zit en we praten na, merk ik dat ik hem soms niet helemaal volg. Met mijn hoofd zit ik al weer ver weg... In subspace...

cass