063

Black Desire 2...

Terwijl Black Desire en ik samen op de bank zitten te knuffelen en te praten, is Frodo alweer bezig met de voorbereidingen van de rest van de avond.
Hij loopt fluitend heen en weer. Heeft de ketting van de haak gehaald en is bezig met het schraagje neer te zetten. Ook is hij bezig met een aantal dingen klaar te leggen, zwepen, klemmen, touwen...

Als ze haar wijn en sigaret op heeft, krijg ik van Frodo een paar touwtjes in mijn schoot geworden en moet haar helpen om haar tieten op te binden. Als we daar mee bezig zijn, staat ze me behoorlijk te vervloeken, ik trek de touwen veel te straks aan en haar borsten zijn al overgevoelig voordat ze zelfs maar vastzitten. Als ze dan eenmaal vastzitten en ze gaat rechtop staan, staan haar borsten als ballonnen vooruit en de huid is strak gespannen. Ze moppert, maar Frodo staat al naast haar te grijnzen en vraagt of hij ze nog iets strakker moet trekken. Liever niet en ze loopt gedwee met hem mee naar het schraagje.

Ze mag er over heen gaan staan en Frodo bindt haar benen vast aan de poten van het schraagje. Hij omwikkelt ze met touwen, zodat ze werkelijk geen kant meer op kan. Hij doet hetzelfde met haar polsen en later bindt hij ook nog 2 touwen om haar buik die hij op haar rug vast zet. Ze kan nu helemaal niets meer, behalve ondergaan wat haar te wachten staat.
Frodo loopt grijnzend om haar heen en knikt tevreden.

Hij haalt onverwacht uit met een plak en BD probeert zich in te houden, maar aan het geluid te horen, was ie goed raak. Frodo wisselt zijn favoriete plak af met 2 karwatsen van leer en slaat haar billen flink rood. Haar billen, benen, buik, opgebonden borsten en rug moeten het ontgelden en hij wisselt de 2 karwatsen met elkaar af, zodanig dat er totaal geen regelmaat in zit.

Dan plaatst hij een paar hele valse klemmetjes op haar tepels. Ze kreunt en Frodo tikt er vals tegen. Zegt ook nog even tegen haar dat ze vooral stil moet blijven staan, dan voelt ze er het minste van. Om vervolgens met een zweep een flinke tik tegen beide borsten te geven. Ze kreunt van genoegen en Frodo duwt ruw een paar vingers bij haar naar binnen. Even flink vingeren en daarna meteen weer de karwats over haar billen. Als haar billen flink rood zien, mag ze eerst even Frodo behagen. Ze heeft niet voor niets de naam van 'cock-sucking-queen' en dat mag ze wel even bewijzen ook...

Terwijl Black Desire Frodo aan het pijpen is (wat hoogst ongemakkelijk gaat zo op haar buik vastgebonden liggend en haar hoofd omhoog houdend), tikt Frodo met een rijzweep op haar billen en even later loopt hij naar haar billen toe om ze nog even feller onder handen te nemen. Haar billen zien inmiddels vurig rood en zijn behoorlijk gevoelig.

Dan hangt Frodo aan de klemmetjes aan haar tepels een paar klemmen met gewichten en tikt ook daar vals tegen. De klemmen hangen flink heen en weer te zwiepen en terwijl de aandacht daar nog op gericht is, gaat opnieuw de karwats hard over haar billen. Inmiddels heeft Frodo de leren karwats erbij gepakt en die is behoorlijk hard. Black Desire staat te genieten...
Frodo heeft dat ook in de gaten en duwt opnieuw nogal ruw een paar vingers in haar kutje en vingert haar. Dan vraagt hij of ze soms geil is en nu reageert ze vrij vlot 'Ja Meester!' en daarna vraagt hij of die geile kut soms geneukt moet worden en opnieuw antwoord ze netjes.
Hij gaat achter haar staan en duwt zijn pik bij haar naar binnen. Als hij haar bij haar heupen pakt en flink neukt, begint ze opeens te piepen en terecht, een van de klemmen op haar tepels is op de grond geflikkerd en dat doet onwijs veel pijn. Meteen haalt Frodo ook de andere klem van haar tepel en vraagt of het gaat.

Dit was een heftige en Frodo besluit om er een eind aan te maken. Het is al laat en we zijn al de hele avond bezig. Om haar te troosten van de ergste pijn van haar tepels, duwt hij een trileitje tegen haar klitje aan en ze staat meteen weer te genieten. Dat was ook niet helemaal de bedoeling en haalt het eitje weer weg, waarop ze zachtjes protesteert... Hij duwt een flinke dildo in haar kutje en neukt haar daar flink mee. Als hij dan als nog een triller op haar klitje zet, komt ze als een trein klaar en blijft voor mijn gevoel klaarkomen.

Frodo stopt pas als ze smeekt of dat ding van d'r klit af mag en maakt haar daarna dan ook meteen los. Als alle touwen los en verwijderd zijn, staat ze wankel op en begeleidt Frodo haar naar de bank. Ik sla mijn armen om haar heen en zie achter de blinddoek vandaan de tranen druppelen. Ook Black Desire heeft dat dus... Tranen na afloop, opluchting, de spanning eruit en alles loslaten... Nu mag ze zweven...

cass