064

Een Adreaskruis...

Meester Marvy en lady-sasja hadden een Andreaskruis waar ze niet tevreden over waren. Al eerder was het ding ter sprake gekomen en wij hadden aangegeven dat wij ook wel heel graag zo'n ding wilden hebben. Toen Meester Marvy dus besloot om voor zichzelf een nieuwe te maken, riepen wij daarop direct heel hard dat wij die ander wel over wilden nemen.
Meester Marvy besloot niet lang daarna dat het ding maar brandhout moest worden en de lieve lady-sasja heeft hem voor ons nog net kunnen redden!

Onlangs zijn we bij ze geweest en mochten het kruis meenemen. In ruil daarvoor wilde sas erg graag plaatjes van Frodo hebben en hij nam dus zijn cd's met plaatjes en tekeningen mee. Het duurde even, maar toen had sas toch pakweg 2 gig aan nieuwe plaatjes en tekeningen op haar pc :-)
Al bij hen heb ik me staan verlekkeren aan het kruis. Meester Marvy had hem tevoorschijn gehaald en in elkaar gezet om Frodo even te laten zien hoe het precies de bedoeling was. Toen hij rechtop stond, ben ik er even voor gaan staan en lady-sasja had dikke pret. Het schijnt dat ik direct stond te glunderen...

Het ideale van het kruis is dat hij heel gemakkelijk uit elkaar gehaald kan worden, dus wij kunnen hem ook makkelijk opbergen in de garage. Dan zijn het opeens een paar zwarte balken met hier en daar wat ringen en ogen eraan. Ook in verband met de kinderen is dat ideaal. Pas als ze in bed liggen, halen wij de spullen te voorschijn en Frodo heeft hem binnen een minuut in elkaar... Nogmaals bedankt Meester Marvy en lady-sasja, hij is werkelijk waanzinnig!

-/-

Frodo heeft het kruis vastgezet met wat touwen aan de deur. Koord achter de deur langs, deur dicht en klaar. Ik mag er tegen aan, eerst met mijn neus naar de deur en hij begint me te slaan met de rubberen karwats. Ik kan maar weinig draaien zo, hoewel mijn polsen voor mooi iets te laag vastzitten, staan mijn benen akelig wijd uit elkaar. Frodo vindt het wel handig, nu ben ik echt overal bereikbaar.
Hij slaat me en hij voelt me en als ik op een gegeven moment sta te kronkelen van geiligheid, vindt hij dat het tijd wordt voor mijn voorkantje.

Hij zet me met mijn rug tegen het kruis en ik voel me erg ongemakkelijk. Armen en benen wijd, geen kant op kunnen, open en kwetsbaar... Ik vraag of ik mijn blinddoek om mag en gelukkig vindt ie dat eigenlijk wel een goed idee. "Dan sta je niet zo te koekeloeren!" en ik zelf krijg de zenuwen als ik hem zie neuriÎn bij zijn koffers en zie nadenken over welke zweep en welke klemmen...
Dan voel ik opeens vol een karwats op mijn borsten en hij slaat in hoog tempo tot ik overal rood en warm ben. Het is nieuw en spannend dat Andreaskruis en ik merk dat ik vanavond ook veel kan hebben. Ik geniet, hoewel ik dat natuurlijk niet zal toegeven. Hij merkt het vanzelf wel, want ik ben drijfnat...

Frodo vindt het allang prima en leeft zich helemaal uit. Hij wisselt de karwats af met een gewone rijzweep en daarna gebruikt hij ook nog een hele valse flapzweep. Dat is echt een hufter en ik heb het daarna ook wel snel gehad. Vooral als hij onverwacht op mijn kutje slaat en ik mijn benen niet kan sluiten als reactie. Dan schiet ik vol en voel me ontzettend erg kwetsbaar. Gelukkig heeft hij het meteen in de gaten en komt even tegen me aan staan. Hij streelt me en hij knuffelt me en als ik weer rustig ben, duwt ie onverwacht een triller tegen mijn kutje.

Ik sta meteen weer te kronkelen als een geile slet en als hij vraagt of ik dat wel lekker vindt, kan ik alleen maar bevestigen. Met het schaamrood op mijn kaken geef ik toe dat ik het waanzinnig vind en vraag als snel om meer als hij me tergt en de triller af en toe weghaalt. Ik raak helemaal door de dolle heen en smeek hem al snel of ik alsjeblieft klaar mag komen. Hij weigert en ik smeek, een favoriet spelletje van ons...
Dan krijg ik toestemming en hij slaat vol op mijn benen en borsten met een karwats, want daar staat natuurlijk wel wat tegenover! Het duurt dan ook niet lang of ik hang aan mijn polsboeien in dat kruis te schokken en te kronkelen...

cass


* Dat kruis krijgt voorlopig een ereplek in ons spel! En de spierpijn neem ik voor lief, hij is geweldig! Hij moet iets aangepast worden, omdat er op de deur flinke krassen zitten van de schroefjes die doorsteken aan de achterkant, maar dat mag de pret niet drukken. Nogmaals dank lieve Meester Marvy & lady-sasja!