074

Ik vals? welnee!

Na opnieuw een relaxte pauze en veel lol, is het tijd voor mijn ronde... Ik mag haar in de tang nemen en eerlijk gezegd vind ik het zelf ook best wel eng. Maar goed, alle begin is spannend en aangezien ik toch een hoop lol in mijn lijf heb, gaat dit vast erg leuk worden...
Ik zet haar met haar polsen omhoog vast tegen de deur en neem eerst haar tepels onder handen. Mijn nagels zijn deze keer lang en voldoen eigenlijk net als klemmen. Toch zet ik ook nog even de Amerikaantjes op haar tepels, maar die houdt ze niet lang vol. Ik merk aan haar dat die te heftig zijn en haal ze vlotjes weer weg. 'Agut... doen ze pijn?....' vraag ik haar poeslief met een grote grijns op mijn gezicht en ik zie haar worstelen. Serieus blijven, mijn humor en geintjes... de combinatie is niet altijd even leuk en dat maakt me misschien inderdaad wel erg vals...

Ik pak mijn favoriete zweepje erbij met een lekker soepel flapje aan het eind. Het is een erg oude rijzweep, maar heerlijk om vast te houden. En mee te meppen uiteraard! Met de zweep sla ik haar flink op haar borsten en zet haar toch al geteisterde kutje in de fik.
Ik sla net zo lang tot ik aan haar zie dat ze op het randje zit. De avond was al heftig en pijnlijk en erg veel kan ze niet meer hebben met mijn flauwe geintjes. Ik heb de grootste lol en sta af en toe vreselijk te lachen. Toch moet ze zelf soms ook lachen en als ik op zo'n moment weer een tik geef, zie ik haar gezicht betrekken.

Dan schiet me opeens te binnen dat we haar naalden hadden beloofd en met de mannen is dat er helemaal bij in geschoten. Ik besluit ze er bij te pakken en dit is vooral leuk voor de geestelijke spanning. Ook omdat ik zelf weet wat ze wel en niet doen. Maar zij heeft geen notie en ze geeft duidelijk aan ze niet zo zeker weet of ze dit wel wil.
Ik praat met haar en beloof haar dat het heel erg meevalt. Makkelijk praten voor mij en een kwestie van vertrouwen voor haar. Maar toch praat ik op haar in. Heb ik ooit tegen haar gelogen? Ben ik ooit niet eerlijk geweest... En daarnaast, en dat meen ik uit de grond van mijn hart, als subjes onder elkaar: Meid, het valt echt heel erg mee! Waarschijnlijk VOEL je er niet eens iets van... Ze kijkt me ongelovig aan, maar gaat wel over stag en ik pak een naaldje.

Oneandonly kijkt met evenveel spanning toe, het blijft voor hem tenslotte de eerste avond spelen. Zelf zijn Frodo en ik helemaal niet van die harde spelers, naalden is echt een uitzondering, dus Oneandonly valt enerzijds met zijn neus in de boter, anderzijds krijgt hij wel erg veel voor zijn kiezen.
Ik prik een paar acupunctuurnaalden door het vel van haar borsten en de verbazing is groot als ze er inderdaad werkelijk helemaal niets van voelt. Dit is een kick en ik merk het aan haar reactie. 'Dat had ik je toch beloofd' zeg ik haar zachtjes en ik merk dat ze blij is dat ik ook deze keer gelijk had...

Maar dat doet niet af aan de geestelijke spanning. Ik merk aan haar dat het heftig was, de spanning van het prikken, voor haar en eigenlijk voor mij toch nieuw.
Ik pak er een trillertje bij en duw die zachtjes tegen haar klitje. Ze heeft wel een beloning verdiend en meteen een mooie afsluiter van de toch al erg late zondagavond. Maar ze houdt het niet lang meer vol en opeens schud ze met haar hoofd. De tranen staan in haar ogen en snel zet ik het trillertje uit. Het was voldoende zo en Frodo en Oneandonly maken haar los. Ze is in tranen en daarmee komen de spanningen los. De ontlading is flink en binnen no-time zit haar hele gezicht onder de zwarte mascaravegen.

Het was een lange wellis waar wat eenzijdige avond, maar wel een erg voldaan gevoel. Volgende keer mag ze Frodo fatsoenlijk bedanken! Oneandonly zakt ook zuchtend op een stoel en praat met Frodo na over het gebeuren van de avond. Ook over de onzekerheid die elke Dom zo af en toe heeft en over de kick van het geven en nemen tijdens een spel. De interactie en het verplaatsen van grenzen.
Ik kruip samen met Black Desire op de bank en ik sla mijn armen om haar heen. Knuffelen en troosten, Black Desire is in subspace...

cass