075

Verjaardagskaarsjes...

Eerst moet ik met mijn outfitje netjes in de houding gaan staan en geeft Frodo me er flink van langs. Hij slaat me om op te warmen met zijn favoriete rubber karwats en ik kan redelijk veel hebben. Vooral mijn rug slaat hij flink rood en gevoelig en pas als ik begin te piepen en te draaien, stopt hij met slaan.
Dan moet ik mijn borsten opbinden met sisaltouw en hij benadrukt nog even dat het goed strak moet zitten, zodat het niet zo makkelijk los kan. Ik mopper uiteraard, omdat mijn borsten hier supergevoelig van worden. Maar ik kan niet ontkennen dat er ook een kriebel naar mijn kutje schiet, ik wordt hier behalve supergevoelig, zeker net zo geil van!

Ik moet op de eettafel gaan liggen en ik ben verbaasd dat hij het tafelzeil op de tafel heeft gelegd. Ik moet er met mijn rug op gaan liggen en dat ding is koud en plakt aan mijn rug :-( Erg blij ben ik er niet mee en lig me af te vragen wat hij er nou eigenlijk mee wil.
Dat heeft Frodo ook in de gaten en loopt me grijnzend aan te kijken. Ik krijg mijn blinddoek op mijn buik gegooid en die moet ik omdoen, zodat ik niet voortdurend ga liggen koekeloeren.
Daarna maakt hij mijn polsen vast aan de uiteinden van de tafel en krijg ik (gelukkig) onder iedere voet een stoel. Als ik zo doorlig op de tafel, krijg ik het enorm in mijn rug en dat zou het spel niet ten goede komen.

Als ik op mijn rug lig vastgebonden, begint Frodo me te neuken en knijpt intussen wat vals in mijn tepels. Ik ben eigenlijk verbaasd dat ik er zo makkelijk vanaf kom en lig voornamelijk te genieten.
Vergissing!
Van de week hebben we thuis een verjaardag gehad en ik had een taart gebakken met daarop verjaardagskaarjes. Dat Frodo wat met die kaarsjes wilde doen, dat wist ik wel, omdat hij ze meteen na de verjaardag had ingepikt en alle gebruikte kaarsjes lagen demonstratief op een stapeltje op zijn buro.

Nu zet hij tijdens het neuken knijpers op mijn tieten en klemt tussen de knijpers de kleine kaarsjes. Doordat hij die knijpers ertussen klemt, hebben de knijpers ook niet zo'n heel groot grijpvlak meer op mijn borsten, dus alleen de knijpers zitten al veel venijniger dan anders op mijn borsten. Daarna steekt Frodo de kaarsjes een voor een aan en blijft intussen doorgaan met neuken.
Ik heb nog steeds niet echt in de gaten wat hij aan het doen is, tot ik zijn aansteker hoor en vlak daarna hele kleine vlijmscherpe drupeltjes op mijn borsten voel. Dan pas besef ik wat hij heeft gedaan en begin ik te mopperen.

Maar dat had ik dus beter niet kunnen doen, want Frodo heeft nog veel meer kaarsjes en klemt opnieuw kaarsjes op mijn borsten, rond mijn tepels en laat zelfs wat druppeltjes op mijn tepels neerkomen. De druppeltjes zijn vals en als speldenprikken, omdat ze zo heet zijn en ook omdat de kaarsjes veel kleurstof bevatten. Kleurstof brandt altijd erger dan gewone kaarsen en bij iedere stoot die Frodo maakt tijdens het neuken, voel ik weer her en der druppeltjes neerkomen.
Hij maakt het nog valser door af en toe met twee handen flink tegen mijn borsten te duwen en ze te laten schudden. Uiteraard druppelt dan de hele boel ook nog even extra.

Dan pakt hij een triller erbij en zet die op mijn klit, intussen ook nog een paar extra knijpers met kaarsjes vastzettend op mijn tieten. Met al die knijpers die op zich al pijnlijk zijn, is het kaarsvet dubbel heftig, maar ook erg geil. Ik lig dan ook te kronkelen en te kreunen op de tafel en vraag al snel om toestemming om klaar te mogen komen. Gelukkig vind hij het deze keer goed en met de opmerking dat ik het hem wel luid moet laten horen, duurt het niet lang of ik kom heftig klaar.

Frodo maakt de kaarsjes die nog branden uit en daarna mag ik van tafel af. Ik moet hem op mijn knieÎn pijpen en mopperend doe ik mijn best. Pas als hij tevreden is en mijn gezicht onder de smurrie zit, mag ik opstaan en haalt hij de knijpers eraf. Ik voel me vreselijk door die druipende sperma op mijn gezicht en zit tegen tranen aan als hij bezig is met de knijpers weghalen. Dan nog even snel het koord om mijn borsten los en ik mag mijn gezicht wassen in de keuken.
Even later kruip ik op de bank en zweef weg, kort spel vanavond, maar wel erg heftig en lekker. Op deze manier mag het van mij wel vaker!
Heerlijk...

cass