076

Visite

DomMaster en cinderella zouden bij ons op visite komen en ik wist van te voren dat Frodo en DomMaster al het een en ander met elkaar hadden door gesproken. cinderella mocht van niets weten en ik vond het o zo moeilijk om mijn mondje dicht te houden. Toch was het van essentieel belang en kÛn ik ook niets vertellen. In dit geval zou DomMaster het meteen door hebben als cinderella op de hoogte was geweest.
DomMaster vond het hoog tijd dat cinderella weer eens van mij op haar lazer zou krijgen en wij hadden ze beloofd dat ze met ons kruis mochten spelen.

Eerst zet Frodo mij tegen het kruis en moet cinderella (ik geloof vastgebonden) toekijken hoe Frodo mij onder handen neemt. cinderella is de hele dag al opgehitst door DomMaster en ook dit laat haar niet onberoerd. Ik maak dus tijdens het spelen een opmerking dat ze geen vlekken moet maken op onze nieuwe stoelen en dat komt me meteen duur te staan. Frodo geeft me er dubbel van langs en DomMaster staat wat foto's te maken.
Het is best heel erg geil als er mensen staan te kijken hoe ik daar tegen het kruis sta te draaien, maar klaarkomen wordt er niet makkelijker op. Frodo doet nogal zijn best, maar het wil me niet lukken. Als DomMaster op dat moment zich even bezig houdt met cinderella en Frodo mij toefluistert dat ze even erg druk met elkaar bezig zijn, kan ik me toch laten gaan en kom ik waanzinnig klaar. Gelukkig kan ik wat dat betreft vertrouwen op Frodo en hij weet hoe ik in elkaar zit, de schat...

Daarna mag cinderella tegen het kruis en neemt DomMaster haar flink onderhanden. Ik moet toegeven dat ik het erg leuk vind om te zien hoe mijn dierbare vriendinnetje staat te genieten en het laat me niet onberoerd als ik eerlijk ben. Ik krijg kriebels in mijn handen en ben DomMaster dankbaar als hij zijn zweep in mijn handen drukt en mij met cinderella laat spelen. Ik mep haar flink en sta ondertussen geintjes te maken waardoor we allebei af en toe vreselijk moeten lachen. Des te valser als ik juist op die momenten even uithaal met mijn zweep!
Ik krijg van DomMaster zelfs toestemming om kaarsvet te gebruiken en het is een kick om cinderella te zien kronkelen tegen de deur. Ze roept dat ik moet stoppen, maar smeekt tegelijkertijd om meer, veel meer!
Het is jammer dat ik haar niet mag laten klaarkomen, maar DomMaster wil de spanning nog meer bij haar opbouwen en ze moet wachten tot aan het eind van de avond... als het meezit.

Frodo en DomMaster vinden het dan toch wel tijd worden dat cinderella mij eens fatsoenlijk gaat bedanken voor al het genot wat ze van me gekregen heeft en Frodo heeft mij inmiddels al op de grond gelegd. Met mijn armen en benen wijd vastgebonden aan sprijdstangen lig ik te wachten en cinderella heeft nog geen idee wat haar staat te gebeuren. Dit wist ik dus van te voren en mocht ik niet vertellen. God wat heb ik het daar moeilijk mee gehad. Haar eerste bi-ervaring en ze weet zelf eigenlijk niet of ze het wel wilt. Maar goed, dit keer heeft ze niets te willen en duwt DomMaster haar op haar knieÎn tussen mijn benen.

Ze moet me eerst maar eens netjes laten klaarkomen en ze gaat dan ook meteen ijverig aan het werk. Toch weet ik dat het onmogelijk is dat ze me klaar krijgt. Frodo heeft me al eerder op de avond laten komen en ik ben toch al geen makkelijke.
cinderella krijgt het niet voor elkaar, maar ik moet toegeven dat ze voor een groentje buitengewoon lekker kan beffen (cin klasse! je bent een kanjer!)
Dan moet ik het van Frodo zelf afmaken en mag cinderella mij fisten. Een vrouwenhand voelt dan toch wel heel anders dan de grote kolenschoppen van Frodo en ik lig behoorlijk te genieten. Ik vind het supergeil om daar als een slet mezelf te liggen vingeren met 3 paar ogen op me gericht, maar ik kan me juist daardoor ook weer niet genoeg ontspannen om klaar te komen.

Later op de bank is het zo gepiept als Frodo het nog even dunnetjes over doet. Maar DomMaster en cinderella zijn op dat moment erg druk met elkaar bezig en hebben geen notie wat er op de bank gebeurt.
Zwevend zit ik op de bank toe te kijken hoe DomMaster en cinderella samen nog even bezig zijn en ik geniet na van de lange, maar erg geslaagde avond...

cass