080

Showboat!

Vanavond konden we eindelijk voor het eerst naar de fetishparty op de Showboat. Sinds februari organiseert Meesteres Manita daar iedere 2e vrijdag van de maand een fetishparty en de eerste 2 keer konden wij er helaas niet bij zijn. Daar baalden we al flink van, maar nu we eenmaal een feest hebben meegemaakt, willen we dit niet meer missen!

We zijn met een hele groep, kreeft en joyce hebben Black Desire van huis opgehaald en Oneandonly zou ook naar Black Desire toe komen, zodat ze met z'n allen naar Zaandijk konden rijden. Wij hebben nogal onverwacht gabriÎlla mee genomen, groen en onzeker, maar ook razend nieuwsgierig. cinderella en DomMaster waren onverwacht verhinderd en ik moet zeggen dat ik mijn vriendinnetje cinderella toch wel heel erg heb gemist.
Volgens Black Desire had joyce helemaal geen ervaring met SM, (maar daar bleek al snel een ander staartje aan te zitten) en Frodo had in gedachten Oneandonly en joyce al gekoppeld.

Al vrij snel in de bar boven bleken Oneandonly en gabriÎlla het aardig met elkaar te kunnen vinden en die hebben dan ook de hele avond met elkaar doorgebracht. GabriÎlla keek haar ogen uit en kreeg van Oneandonly een hele berg informatie over zich heen. Op het eerste gezicht klikte dat gelukkig heel aardig.

Frodo heeft eerst Black Desire mee gesleept naar beneden waar in een van de ruimten een sling hing. Ze moest plaats nemen in de sling, waarna ik Frodo meost helpen om haar polsen en enkels vast te zetten. Frodo heeft haar flink in de tang genomen met verschillende karwatsen en zwepen en uiteraard ook met de nodige klemmen op haar tepels en kutje. Black Desire lag te kronkelen en kreunen en liet goed horen dat het zeer deed en dat het lekker was. Toen Frodo de trilvingertjes vol op haar kutje zette, begon ze vrijwel direct te smeken of ze klaar mocht komen. Omdat ze de spits afbeet die avond, was hij soepel en gaf haar toestemming, waarna ze dan ook luidruchtig klaar kwam...

Black Desire had Frodo stiekem toegefluisterd dat joyce gewoon een duw nodig had, omdat anders niemand haar over kon halen om te spelen. Dus Frodo had de uitdaging al aangenomen. Wat wij echter niet wisten, was dat joyce in het dagelijks leven heel gelukkig is met Peter en dat zij dan de Domme is en hij de sub.
Dus een uurtje later nam Frodo joyce mee naar beneden en heeft haar letterlijk aan het kruis gehangen. De polsboeien zaten nogal hoog bevestigd, daardoor hing ze en stond op het puntje van haar tenen... Frodo sloeg hard, erg hard! Veel harder dan hij mij ooit heeft geslagen en ik hield dan ook mijn adem af en toe in van spanning. Achter me hoorde ik mensen onder de indruk fluisteren dat hij wel heel erg hard sloeg. En vrijwel direct daarna vroeg joyce of Fro alsjeblieft door wilde gaan met strelen... "aai me Frodo, ga door met strelen" vroeg ze liefjes met een grote grijns op haar gezicht en Frodo heeft het kreng er goed van langs gegeven...

Later op de avond had Frodo het plan om Black Desire en joyce tegen over elkaar neer te zetten in de kelder van Manita, maar helaas was het daar vol en erg druk. Daar staan namelijk twee Andreaskruizen tegen over elkaar en het leek Frodo wel wat om die meiden tegen over elkaar te laten staan.
Dus dan maar een alternatief en Black Desire mocht op haar knietjes in het schandblok wat vlak bij de sling stond. Frodo was alvast begonnen met Black Desire omdat hij nogal lang op joyce moest wachten. Toen die eindelijk haar neus liet zien, mocht ze meteen in de sling plaatsnemen en heeft Frodo haar voor straf filnk gerost omdat ze zo had lopen treuzelen.
Terwijl Frodo met joyce bezig is, neemt Oneandonly zijn kans waar en geeft Black Desire flink op haar lazer op haar rug en billen. Op deze manier krijgen de meiden toch allebei tegelijk een pak slaag, hoe solidair...

Al met al een erg geslaagd feest dat tot in de kleine uurtjes duurde. Het zou tot ongeveer 4 uur duren en ik denk dat we het inderdaad zolang hebben vol gehouden. Tegen de tijd dat wij in bed lagen, begon het buiten alweer licht te worden. De rest van het weekend als zombies door het huis gezwalkt, maar wel met waanzinnig leuke herinneringen aan het feest!
Volgende maand zijn wij er zeker weer bij!

cass