De Kelder (zijn versie)

Nog dezelfde dag kreeg ik van Frodo een reactie op mijn verhaal 'De Kelder'. Hoewel ik het van deze versie erg warm kreeg, vond ik het toen absoluut veel te heftig. Lees en geniet:


Een andere dag, een andere tijd maar dezelfde kelder. Je staat tegenover me in een jurk die vanaf je hals tot aan je enkels reikt. 'n Beetje vorsend kijk ik je aan: "Hoor jij op dit moment niet uitgekleed te zijn?" Je grinnikt. ik voel dat je in een opstandige buit bent. "Haal die grijns van je porem," zeg ik kwaad, "Uit die jurk en op die matras daar. Ik wil je nu eens vooraf neuken!" Je blijft grinniken. "Jij dacht zeker dat ik me zomaar voor je open? Mooi niet!"
Ik wandel om je heen maar je draait met me mee. Ik leg m'n handen op je schouders, streel je hals. Ik geef je een veilig gevoel zo. Het duurt echter maar even. Dan haak ik beide handen achter de halsopening van je jurk en scheur deze in één keer van je lijf. "Lelijke slet!" sis ik, "Ik zal je laten voelen wie het hier voor het zeggen heeft!"

Ik gris een zachte karwats van het rek en begin doelgericht op je in te slaan: Je buik, je borsten, je billen en een paar zachtere tikken vol in je kruis. Je probeert je te verweren, je tegen de slagen te beschermen met je handen maar ik weet ze handig te omzeilen.

"Op je knieën, bitch!" zeg ik op dreigende toon. Er zijn nog een paar felle tikken op je toch al gloeiende billen nodig voor je gehoorzaamt. Ik geef je een duw zodat je voorover op de matras valt, zet een voet op het midden van je rug zodat je geen kant op kunt. De zweep laat je achterwerk nog een paar keer trillen. Dan klik ik je polsen met een paar handboeien op je rug.

"Als jij je niet opent zal ik dat zelf wel doen! Draai je om!" 'n Beetje moeizaam weet je je op je rug te wentelen. Ik bevestig leren boeien aan je enkels, laat twee takels zakken en even later worden je benen niet alleen omhoog maar ook ver uiteen getrokken, zo ver dat je achterwerk van de grond af komt en je kerf ietwat open gaat staan.

"Zo, nu zal IK jou eens openen!" grijns ik, twee eendebekken ruw in je onderlijf schuivend. Ik knijp in de handvatten tot je om genade smeekt en zet ze dan vast. Je kut en je anus staan wagenwijd open. Even overweeg ik om er wat ijsblokjes in te kieperen maar ach, je bent nog zo'n groentje...

Ik loop om je heen en ga vlak naast je hoofd staan. "Ik zou je nu zo in je gezicht kunnen pissen," merk ik droogjes op. Je trekt een vies gezicht, schrikt als ik een gebaar maak alsof ik m'n rits losmaak. Grijnzend loop ik naar het rek en vis er een rietje af dat ik een paar keer door de lucht laat zwiepen. "Eens kijken of ik nog wat verder open kan krijgen," zeg ik en begin je billen zachtjes te ranselen. Langzaam, heel langzaam kleuren ze dieprood. Ik stop even om de eendebekken wat aan te draaien, ga dan weer verder met slaan, zachtjes en ritmisch. Je kronkelt onrustig en op dat moment open ik de apparaten nog verder. Nu blijf je doodstil hangen en ik weet dat ik je grens heb bereikt.

Ik verwijder de eendebekken, laat je weer zakken en doe je boeien af. "Snap je nu dat ik jou altijd wel open krijg?" Je knikt, maar zegt niets. "Dan krijg je nu nog straf voor die grote bek die je me gaf en je mag 'm zelf uitvoeren. Leuk?"
Je haalt je schouders op. Ik zet een doos met klemmen voor je neer en tik met het rietje op je linkerborst: "Zet er daar eerst maar eens eentje op!" Je weigert, natuurlijk, maar een felle tik over je borsten doet je naar de klemmen grijpen. Terwijl de tranen in je ogen opwellen laat ik je klemmen op beide borsten zetten. Dan ook op je schaamlippen. Alleen de laatste, die op je nu sterk gezwollen klit, die zet ik zelf. Ik laat je weer liggen, op je rug, je benen wijd. "Reik onder je billen door," zeg ik, "en trek je kut met die klemmen open!"

Aarzelend doe je het, sneller als ik dreig een tik op je tepelklemmen te geven. Dan kniel ik tussen je benen en werk mijn hand naar binnen. Ruw, hard en zonder genade neuk ik je, laat je hele lijf schudden. Zodra ik merk dat je je hoogtepunt nadert begin ik de klemmen een voor een te verwijderen, je hele lijf in de fik zettend. Je brult en smeekt tot ik eindelijk de klem van je klitje haal en het hoogtepunt je lichaam laat sidderen.

Je krijgt echter geen rust. Ik sleur je aan je haren overeind tot je geknield voor me zit. Met een grijns haal ik m'n pik tevoorschijn: "Nu mag je me bedanken!" zeg ik....


Frodo ©



main