Daz ook lekker!
Ik koop altijd een diepvrieszak wokgarnalen bij de AH, daar zit ook al een sausje bij. Dus dan kan je het gewoon in de pan gooien, eventueel nog een beetje creme fraiche erdoor. Of groente . En klaar. Omnomnom.
I need you to press me down before my body flies away from me ~ Tune yards, Powa
Voor een makkelijk wokgerecht koop ik de euroshopper garnalen en doe daar zo'n woksaus uit flesje bij (5 spices en die nieuwste waarvan ik niet op de naam kan komen zijn favoriet) en zo'n zak voorgesneden wokgroenten. Easy peasy.
If history repeats itself, I'm so getting a dinosaur!
wat een uitgebreide maaltijd pluis! Ik vind alleen een hoofdgerecht al genoeg werk. Maar misschien komt het ook omdat het minder gezellig is om in je eentje te eten.
Dat zal zeker wel schelen. Toen ik alleen woonde, kookte ik alleen zo uitgebreid als er bezoek kwam.
Het scheelt ook dat ik nu niet alle dagen kook. Lief doet de meeste doordeweekse dagen, en vrijdag is mijn 'uitgebreide kookdag' omdat ik dan niet naar kantoor hoef en dus iets bewerkelijks kan maken.
Voordeel van chili is dat je het in hele grote hoeveelheden kan maken, dus dat vond ik ook voor mij alleen nog wel de moeite waard. Dan had ik na t koken zeker zeven a acht gezonde, zelf gekookte maaltijden in m'n vriezer.
da's een goed idee, ware het niet dat mijn vriezer propje vol zit. Met zakken groente van het ijspaleis, vlees wat in de aanbieding was, brood en veel te veel andere zooi. Moet nodig de diepvries leeg gaan eten maar op 1 of andere manier lukt dat maar niet.
Ik heb een bakje restant-Chinees en restant-chili uit de vriezer gehaald. Dat Chinees was iets met kip en groenten en het was pittig. Daar heb ik wraps mee gevuld.
Ik heb een prakkie om op te warmen... maar voel me zelfs daar te lui voor. En friettent om de hoek ben ik al heel lang niet geweest.... Hmmm. Temptation.
This heart gets stronger, this skin gets thicker, this mouth gets louder (Danko Jones)
Oh a shiny squirrel in your pants!