Als ik aan BDSM begin, waar eindigt het dan?


Veel potentiele en beginnende BDSM-ers laten zich nogal eens afschrikken door de (harde) beelden die de porno-industrie over het net uitstrooit en (in ons vrijgevochten Nederland) in de schappen van de gerenommeerde sexshops etaleert. Echte BDSM-sites zijn meestal wel zo slim om alleen subtiele foto's als lokkertje neer te zetten - alleen de snelle jongens die nog sneller geld willen verdienen proberen klanten te werven met plaatjes waar vaak de door de wol geverfde BDSM-ers nog van over hun nek gaan.

Als de schrik er bij jou ook in zit, ga dan even serieus bij jezelf te rade: Zou jij je zoiets de eerste keer al (laten) aandoen?

Nee dus. Je begint eens met een eenvoudige bondage, geeft of ontvangt een paar zachte tikken met de blote hand of een lineaal - maar daar blijft het in het begin ook wel bij. Die figuren op de foto's (als die al niet ge-ensceneerd zijn) die zich bezig houden met naalden en electrosex zijn over het algemeen al jaren met deze hobby bezig. Ze hebben hun relatie langzaamaan opgebouwd, ervaring opgedaan (waaronder ook de nodige missers) en weten verdomd goed waar ze mee bezig zijn.

Jij ook - vanaf het allereerste begin!Laatste wijziging: 13-03-2010. ©Wandering SpiritsVorige vraag
Terug naar de vragenlijst
Volgende vraag