Hoe lang duurt een sessie gemiddeld?


Tja, wat beschouw je als een sessie? Een paar plagerijtjes of wat kneepjes hier en daar duren fracties van seconden. Sommige mensen zijn volop met 24/7 *) bezig. Beiden zijn vormen van BDSM-sessies.

Als je de commerciele sector mag geloven zijn sessies van een half uur zo'n beetje het gemiddelde. Persoonlijk vindt ik dat een tikkie aan de korte kant maar nu komt een commerciele meesteres natuurlijk meteen ter zake (als je al eens eerder geweest bent tenminste, anders zal ze eerst een soort intake-gesprek met je houden). Het is heel goed mogelijk om binnen dertig minuten volledig aan je trekken te komen maar in de privésfeer zal dat vaker op een aantal uren uitlopen. Een en ander is ook afhankelijk van wat er gebeurt tijdens een sessie: Ga je meteen met grof geschut in de aanval dat weet je van te voren dat je het geen van beiden lang uit zal houden. Maar bouw je het heel rustig op (en weer af, en weer op, en weer... :-)) dan zou je dat theoretisch tot in het oneindige vol kunnen houden.

Tot je allebei van vermoeidheid in elkaar zakt bijvoorbeeld...*) 24/7 is vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.Laatste wijziging: 13-03-2010. ©Wandering SpiritsVorige vraag
Terug naar de vragenlijst
Volgende vraag