Hoe begin je de eerste sessie en wanneer stop je?

Omdat je in deze mallotige relatie besloten hebt de Dominant uit te gaan hangen moet je ook meteen maar weten dat het initiatief om te starten en te stoppen bij jou ligt. Zij zal misschien wel wat signalen afgeven (zie ook het volgende hoofdstuk) maar meer ook niet. Gewoon omdat dat niet bij haar rol past.

Sommige Dominanten hoeven alleen maar met hun vingers te knippen. Anderen zeggen iets in de trant van "Ik wil dat je binnen vijf minuten uit de kleren bent en klaarstaat!" Wat je niet moet doen is:

"Ik eh... ik ben zo geil... heb jij... heel misschien... zin om een van jouw eh... spelletjes te spelen vanavond? Of anders morgenavond?"

In deze ene zin vindt een dusdanige opeenstapeling van fouten plaats, dat de betrokken sub zich waarschijnlijk alsnog onder behandeling van een professionele Dominant zal laten stellen. Het liefst vanavond nog.

Ten eerste ga je niet zeggen dat je wil spelen omdat je geil bent. Je wilt spelen omdat je vindt dat ze een pak op haar lazer verdient. Of dat het je wel een lollig idee vindt om haar eens lekker te verkrachten vanavond.

Je vraagt ook niet of ze misschien wel zin heeft. Ze máákt maar zin! (Okee, met een goede reden als ziekte, hoofdpijn, bevalling o.i.d. zou ze er onderuit kunnen komen).

Het zijn ook niet "haar" spelletjes. Met zo'n opmerking schuif je haar ook meteen alle verantwoording - dus ook voor jouw stommiteiten - in de schoenen en benadruk je het nog eens dat je die malle fratsen alleen voor haar uitvoert.

En tenslotte: Het is Vanavond - niet morgenavond of volgende week. Basta!


Terug naar de cursus
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits