Hoe vaak spelen we?

cass en ik waren al een tijdje samen en dusdanig op elkaar ingespeeld, dat we precies van elkaar wisten wanneer het de tijd was voor een uitgebreide speelavond - of juist voor een hele korte. Als jullie regelmatig spelen en er valt ineens een gat van een paar dagen, weken of godbeterhet maanden tussen, let dan eens op haar gedrag:

Wordt ze snibbig? Blaft ze iedereen af? Maakt ze zich druk om dingen waar ze vroeger haar schouders voor ophaalde? Is ze zonder reden zo sjaggo dat iedereen met een boog om haar heen loopt, de kat incluis?

Dat wordt het tijd om iets te sms-en als: "Vanavond, negen uur, in de houding naast het bed!"

Reken er maar op dat vanaf dat moment haar humeur er al met sprongen op vooruit gaat. Het IDEE alleen al dat er gespeeld gaat worden doet al wonderen - met het spel rond je de boel alleen maar af.

Hoe vaak jullie spelen hangt van de persoonlijke behoefte af. De één heeft er genoeg aan om een keer per maand een uitgebreide behandeling te ondergaan, de ander begint na een paar dagen al in de gordijnen te klimmen.

Onthou echter wel dat ZIJ er niet om zal vragen! Ze geeft misschien wel de tekenen: Plagerijen waarop ze een reaktie verwacht, of de andere symptomen die ik al noemde, maar ze zal niet gauw vragen of jij 'r eens lekker wil meppen vanavond.

En reken er op dat je het tempo er in houdt als ze de smaak eenmaal te pakken heeft :-)


Terug naar de cursus
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits