054

Bedankt allemaal!

Het is lang stil geweest in mijn dagboek. Niet voor niets eigenlijk. Cassie was zichzelf kwijt. Had even geen inspiratie en wist even niet meer waar te beginnen.
Een illusie armer en toch rijk geworden. Door de verjaardag van mijn oudste kind is er veel in gang gezet. Gevoelens, waarvan ik dacht dat ik ze goed had weggestopt, kwamen razendsnel omhoog en juist op die dag leek het alsof alles weer bij het oude was, het was letterlijk te mooi om waar te zijn...
Zoals ik al schreef in 'druk' was het een emotionele tijd. Op de verjaardag van mijn oudste werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt en even was daar dan toch de hoop dat het allemaal weer goed zou komen. Die illusie én valse hoop werden grondig de kop in gedrukt, juist op het moment dat ik iets totaal anders verwacht had. Vooral die valse hoop maakte me erg boos. Maar ook die zelfde valse hoop en die boosheid, maken het nu verdraaglijker voor me en maken het makkelijker om afstand te nemen en rust te krijgen. Verdriet alom, maar ook rust. De knopen zijn nu doorgehakt. Geen getwijfel meer, door met de toekomst!

Tienduizend hits, 10.000 bezoekers op Wandering Spirits, precies een half jaar nadat we online zijn gegaan. Frodo liet een mailing uitgaan als verrassing voor mij, omdat ik het wel even nodig had, een beetje steun kon gebruiken. Ik was blij verrast, heel erg blij. Zoveel lieve mail, kaartjes in mijn mailbox, zelf een geweldig gedicht (bedankt Dree!). Ik was ontroerd en heb me voorgenomen om mijn dagboek bij te werken. Vandaag begonnen, met terugwerkende kracht.
Afgelopen weekend hebben Frodo en ik ons gebogen over een nieuwe lay-out voor Wandering Spirits. Het zwart vinden we persoonlijk te zwart en we willen het graag frisser, helderder en toegankelijker maken. De SM juist UIT die duisternis halen. De resultaten kom je vanzelf tegen. We gaan uiteraard ook gewoon door met de rest van de site, dus niemand zal er iets van merken of last van hebben.

Maar ik ben er weer. Ik hoop dat Frodo en ik de SM ook weer als vanouds oppakken, hoewel ik de laatste tijd niet te klagen heb ;-) We gaan voor harder en voor meer. Ik ben bang bij het vooruitzicht, maar ik wil het ook graag. Grenzen verkennen en daarmee spelen. Geen 24/7, dat vinden we beiden niets, maar iets wat in de buurt komt, met onze eigen invulling.
Ik hoop dat iedereen doorgaat met ons mailen, met vragen stellen, met suggesties geven. Maar ook dat jullie het doorgeven als jullie een fout tegenkomen op de site. Het blijft tenslotte mensenwerk naast ons gewone dagelijkse gezinsleven, met kinderen en huishouden en werk.

Oh ja, nog even mijn laatste trots! Wandering Spirits is kennelijk een gewaardeerde site, sinds 2 weken staat er achter onze site op bdsm.pagina.nl een TIP vermelding! Wij staan al een tijd op die pagina in de lijst bij persoonlijke pagina's, sinds 2 weken staat er dus (tip) achter Wandering Spirits. Iets om trots op te zijn dacht ik zo!

Dus nogmaals bedankt allemaal!

liefs cass

* inmiddels is het begin maart en ben ik tot deze datum weer helemaal 'bij'. Ik ben heel hard aan de gang om de achterstand in te halen en ik moet zeggen dat het goed gaat. Nog even en ik ben er weer helemaal, geniet ervan!